NEO MAZDA 2

Το Mazda2 είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλές μοντέλο χάρη στο υψηλό επίπεδο ποιότητας, που καταρρίπτει το μύθο ότι η αξία ενός αυτοκινήτου είναι ευθέως ανάλογη του μεγέθους του.
Για το νέο αυτό μοντέλο, υιοθετήσαμε τα πιο πρόσφατα στοιχεία της σχεδιαστικής φιλοσοφίας KODO – Soul of Motion και τις νέες τεχνολογίες Skyactiv. Δώσαμε επίσης ιδιαίτερη προσοχή στον τομέα της ποιότητας. Οι
αναβαθμίσεις δεν εστιάζονται μόνο στο τρίπτυχο ‘Look, Touch and Feel’ στους τομείς του design και της κατασκευής, αλλά και στο ‘Ride, Drive and Feel’ σε τομείς οδικής συμπεριφοράς και άνεσης στην οδήγηση.
Πέρα από τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της κοινωνίας σχετικά με τις περιβαλλοντικές επιδόσεις και την ασφάλεια, πιστεύουμε ότι και η ποιότητα αποτελεί εξίσου ένα στοιχείο αυξανόμενης σημασίας.

Αναβαθμισμένο Mazda2

Σε αυτό το πλαίσιο το αναβαθμισμένο Mazda2 του 2020, ανταποκρίνεται στην πρόκληση να οδηγήσει την κατηγορία των μικρομεσαίων σε μία νέα εποχή, επαναπροσδιορίζοντας τον όρο της ποιότητας στο segment B.
Αρχικά, ας ρίξουμε μία ματιά στους τομείς εμφάνισης, Αφής, και Αίσθησης (‘Look, Touch and Feel’). Σε ότι αφορά τον εξωτερικό σχεδιασμό, η εκφραστικότητα των επιφανειών είναι απλή αλλά και έντονη, δίνοντας έμφαση στο χαμηλό κέντρο βάρους και στην τονισμένη αίσθηση πολυτέλειας ενός αμαξώματος με συμπαγείς διαστάσεις. Αυτό μας έδωσε τη δυνατότητα να προσφέρουμε στον πελάτη ένα φρέσκο και ολοκαίνουργιο. design με εντυπωσιακή εμφάνιση.


Ο σχεδιασμός του εσωτερικού περιλαμβάνει υλικά υψηλής ποιότητας και προσφέρει χώρους που αντανακλούν ποιότητα επιπέδου πολύ ανώτερου των αντιλήψεων που ισχύουν μέχρι σήμερα για τα μοντέλα του segment B.
Εκτιμούμε ότι το συγκεκριμένο μοντέλο θα αποτελέσει την επιλογή των πελατών καθώς είναι αυτό που ικανοποιεί καλύτερα το προσωπικό τους lifestyle.

Κύλισης Οδήγησης


Στη συνέχεια, άς ρίξουμε μία ματιά στους τομείς της Κύλισης της Οδήγησης, και της Αίσθησης (‘Ride, Drive and Feel’). Βελτιώσαμε την αίσθηση της ‘Απροβλημάτιστης και απολαυστικής οδήγησης’. Εξελίξαμε ακόμα περισσότερο τη φιλοσοφία της οδηγο-κεντρικής σχεδίασης, και ενσωματώσαμε νέες τεχνολογίες κατασκευής, βασισμένες στις
θεμελιώδεις αρχές της αρχιτεκτονικής Skyactiv-Vehicle, η οποία μεγιστοποιεί την έμφυτη ικανότητα του ανθρώπου να διατηρεί την ισορροπία του.

I-ACTIVSENSE

Το Mazda2 2020 εξοπλίζεται με τη σειρά προηγμένων συστημάτων ασφαλείας που προλαμβάνουν ή μειώνουν την επικινδυνότητα στην οδήγηση, όπως το 360 ° View Monitor, το οποίο διευκολύνει την στάθμευση ή  το Σύστημα Αναγνώρισης Σημάτων Κυκλοφορίας (Traffic Sign Recognition System), ώστε να μην σας διαφεύγει καμία σήμανση από το δρόμο. Η προηγμένη υποστήριξη ‘’έξυπνα φρένα για την πόλη’’ (Smart City Support Brake) σας βοηθά σε πολυσύχναστες αστικές περιοχές και η Οθόνη Οδήγησης (Active Driving Display) σας διευκολύνει να κρατάτε την προσοχή σας στο δρόμο.

Τιμές – παράδοση -χρηματοδοτικά προγράμματα – πληροφορίες στο 2315525688

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ