ΚΑΡΤΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ

Το κατάστημα ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ MAZDA σας καλωσορίζει στο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών μέσω των Κάρτων επιβράβευσης .Το πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών της ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ MAZDA είναι ένα πρόγραμμα ανταμοιβής για την προτίμησή τους στις υπηρεσίες μας, μέσω συλλογής και εξαργύρωσης πόντων.

Η κάρτα ενεργοποιείται με την πρώτη σας εγγραφή κερδίζοντας τους πρώτους 30 πόντους Λειτουργία της Κάρτας επιβράβευσηςΜε τις υπηρεσίες που ολοκληρώνετε ή τις αγορές που κάνετε σε προϊόντα, συλλέγετε πόντους που έχετε την δυνατότητα να τους εξαργυρώσετε σε επόμενες υπηρεσίες λαμβάνοντας την αντίστοιχη έκπτωση. Για κάθε ευρώ των υπηρεσιών που ολοκληρώνετε ή των προϊόντων που αγοράζετε από την ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ MAZDA λαμβάνετε ένα (1) πόντο στο σύστημα ανταπόδοσης μέσω της κάρτας προνομίων.

Τρόπος απόκτησης κάρτας επιβράβευσης Ο/Η ενδιαφερόμενος μπορεί να αποκτήσει την κάρτα προνομίων, σκαναροντας τον παρακάτω σύνδεσμο στην εικόνα Επίσης μπορειται να κάνετε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο : http://bit.ly/MazdaManologlouΣυμπληρώνοντας 350 πόντους κερδίζετε δωρεάν παροχή εργασίας για το service του αυτοκινήτου σας