Η Εταιρεια μας

Η εταιρία ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ έχει αποκτήσει μια πολυετή εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου ξεκινώντας από το 1988. Η πορεία μας και οι συνεργασία μας με διάφορες αντιπροσωπείες στο παρελθόν μας δίδαξαν ποιες είναι οι ανάγκες των πελατών μας και πως μπορούμε να ανταπεξέλθουμε καλύτερα σε αυτές.
 Η επίσημη συνεργασία μας με τη MAZDA (ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ”>, ως επίσημος διανομέας του Ν. Πέλλας από το 2000 συνέβαλε δυναμικά στην ανοδική πορεία των πωλήσεων της Mazda και την καλύτερη προβολή της στο Νομό. 
 Οι διακρίσεις της MAZDA ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ για τα έτη 2004 έως 2010 έχουν καταξιώσει ακόμα περισσότερο την εταιρία μας, αποδεικνύοντας ότι οι υπηρεσίες μας γίνονται όλο και καλύτερες. Ήρθαμε πανελλαδικά πρώτοι σε πωλήσεις το 2004,  2005,2006,2007,2008,2009,2010 . 
Οι επιτυχίες μας βραβεύτηκαν το Μάιο του 2005 στην Ιαπωνία  όπου και βρεθήκαμε στην προνομιούχο θέση να ενημερωθούμε για τα καινούρια μοντέλα της Mazda έως το 2010.Διακρίσεις:Πρώτη θεση εξυπηρέτησης πελατων πανευρωπαικά,  το 2006 στην Σαρδηνία, το 2007 στην  Βουδαπέστητο 2008 στο Ντουμπροβνικ . 2010 ΚολονίαΚύριος στόχος της εταιρίας μας είναι να προσφέρει όλο και καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες μας, με γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πελατών μας καλύπτοντας τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη.
Σήμερα στην MAZDA ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ μπορείτε να εμπιστευτείτε το αυτοκίνητό σας στα έμπειρα χέρια του προσωπικού μας το οποίο θα σας παρέχει ποιοτικά αποτελέσματα και άμεση εξυπηρέτηση. 
Μπορείτε να μας επισκεφθείτε στις καινούριες μας εγκαταστάσεις σε ένα μοντέρνο και φιλόξενο χώρο.
Αναλαμβάνουμε να παραλάβουμε και σας το παραδώσουμε έτοιμο για ότι και αν χρειαστεί  το δικό σας MAZDA σε όλη την πόλη της Θεσσαλονίκης.